Stilling ledig

Nilsen og Kokkersvold AS er i vekst og vi søker nå etter sjåfør til trekkvogn for transport av kjemivarer i Skandinavia. Overnatting i bilen må påregnes, ofte gjennom hele uka. Vi har nytt og moderne materiell, som er effektivt i bruk. Som sjåfør hos Nilsen og Kokkersvold AS forventer vi mer enn at du kan kjøre lastebil. Profesjonell gjennomføring av lasting og lossing av varer, kundebehandling og samarbeid internt i bedriften og ekstern med kunder og leverandører er også en del av jobben.

Vi forventer at du etterlever våre verdier; ansvarlig, effektiv, vennlig og kompetent.

Du er ansvarlig overfor våre kunder, kollegaer, materiellet, deg selv og omgivelsene.

Du er effektiv som blant annet innebærer at du er positiv til å finne nye og bedre løsninger på kjente oppgaver, til det beste for bedriften og våre kunder.

Våre sjåfører har daglig kundekontakt som innebærer at vi forventer at du opptrer vennlig og profesjonelt. Du er også vennlig med dine kolleger og bidrar aktivt til et positivt og godt arbeidsmiljø.

Det at du er kompetent, innebærer også at du forstår at man alltid kan lære noe nytt. Du er ikke redd for å spørre om du er usikker. Vi veileder deg og legger til rette for kontinuerlig opplæring. Du er ydmyk for innspill fra kunder, både på hvordan vi gjennomfører jobben og hvordan vi kan forbedre oss.

Formelle kvalifikasjonskrav:

  • Førekort kl CE
  • ADR tankbevis
  • 3 års erfaring med kjøring av semi/vogntog

Personlig egnethet:

  • Ansvarlig, effektiv, vennlig og kompetent
  • Strukturert, punktlig og ryddig
  • Liker og forventer at lastebilen er ren og i orden
  • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Du bor på Østlandet eller i området rundt Strømstad, Sverige.

CV sendes til post@nktransport.no.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte Driftsleder kjemimarked Trond-Åge Ottesen på trondaage@nktransport.no eller telefon +47 95 99 50 98. Besøk også gjerne vår hjemmeside http://www.nktransport.no for å lære mer om selskapet.